Певецът Крис Браун е съден за предполагаем побой над мъж в

...
Певецът Крис Браун е съден за предполагаем побой над мъж в
Коментари Харесай

Съдят Крис Браун за побой в лондонски клуб

Певецът Крис Браун е съден за хипотетичен побой над мъж в лондонски нощен клуб, заяви People.

В дело, заведено в четвъртък и притежание на медията, Ейб Дио твърди, че Браун го е блъснал в лицето с бутилка текила през февруари в заведението TAPE в Лондон.

Според делото 34-годишният реализатор е " налагал " Диау в главата със " съкрушителни удари " и го е съборил в безсъзнание. Твърди се, че по-късно Браун " траял безмилостно да го тъпче " в продължение на половин минута.

Диау, който по това време бил на 43 години, " бил признат в болница с разкъсвания по главата и скъсани връзки на крайници “, се споделя в делото, добавяйки, че всичко това му е предизвикало " трайни “ увреждания и " тежък прочувствен стрес “.

Diaw твърди, че барът TAPE е уловил случая на видеозапис от камери за наблюдаване. Браун е съден от Дио за обезщетение и упорства за дело пред правосъдни заседатели.

Представителите и юристите на артиста не са дали отговор незабавно на молбата за коментар от сп. People.

Браун има дълга история на проблеми с правораздаването, започвайки през 2009 година, когато той преби тогавашната си другарка - певицата Риана, оставяйки я с забележими пострадвания по лицето и докарвайки я до хоспитализация.

В различен случай Браун е обвинен в тежко нападение и отправяне на престъпни закани. Той се признава за отговорен в трето закононарушение за същата година и приема съглашение за публичен труд, пет години изпитателен период и съвещания за домашно принуждение.

След като приключва едногодишния курс по домашно принуждение през 2010 година, Браун разгласява в Twitter: " Имам задоволително самоуважение и благовъзпитание, с цел да се усещам горделив, че съм приключил този курс. Момчетата бягат от [своите] неточности. Мъжете се учат от тях!!! “

Изглежда, че за толкоз години артистът не е съумял да озапти нападателния си манталитет. През май тази година стана ясно, че Браун и изпълнителят Ъшър са се сбили ден преди да излязат на сцената на музикалния фестивал Lovers & Friends в Лас Вегас.

Твърди се, че Браун е влезнал в спор с 45-годишния Ъшър по време на празненството за рождения му ден на ролковата пързалка Skate Rock City, както се вижда във видео, получено от TMZ. 

Браун правел опити да приказва с певица и се ядосал, когато тя го пренебрегнала, което предиздвикало Ъшър да се намеси и да се опита да го успокои. Според източника, тогава Браун споделил на екипа си, че напущат, и те излезли от заведението, а Ъшър ги последвал.

След това Ъшър се върнал от " среща " с групата зад редица чартърни рейсове с явно разкървавен нос, твърди свидетел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР